+100%-

Pružanjem socijalnih usluga u zajednici Susret doprinosi humanizaciji osoba s teškoćama mentalnog zdravlja, kao i njihovom uključivanju u društvo.

Udruga Susret

PROŠLOST SADAŠNJOST BUDUČNOST

Svaka osoba može doprinijeti promjenama i stvarati društvo koje uključuje sve ljude. Start helping today – Započni pomagati odmah – Doniraj

Aktivni smo u Gradu Zagrebu i podršku pružanju u 4 stana. Direktnu podršku pruža educirano osoblje uključujući okupacijske terapeute, socijalnog radnika, psihologinju i asistent za integracijsku podršku. Planiramo proširenje usluga i širenje na druga područja izvan Grada.

Dobro došli

Udruga Susret je osnovana 2006. godine s ciljem pružanja podrške u zajednici osobama s teškoćama mentalnog zdravlja. Počeli smo s organiziranim stanovanjem uz podršku. Razvoj socijalnih usluga u zajednici je ključan za prevenciju institucionalizacije, deinstitucionalizaciju i destigmatizaciju duševnih bolesti. Surađujemo s drugim udrugama, organizacijama i pojedincima koji promiču život u zajednici za sve.

Aktivni smo u Gradu Zagrebu i podršku pružanju u 4 stana. Direktnu podršku pruža educirano osoblje uključujući okupacijske terapeute, socijalnog radnika, psihologinju i asistent za integracijsku podršku. Planiramo proširenje usluga i širenje na druga područja izvan Grada. Svaka osoba može doprinijeti promjenama i stvarati društvo koje uključuje sve ljude.  Start helping today – Započni pomagati odmah – Doniraj

 

Udruga za psihosocijalnu pomoć Susret, Zagreb, MB: 02054027, OIB: 82787964007

Sjedište: Brešćenskoga 9 | Ured: Stančićeva 1, Zagreb

Tel: 01/4682-470 | GSM: 091/1234-495